Administrație

Primarul Marius Dulce vrea să organizeze un Târg de primăvară în Obor

today5 decembrie 2022

Fundal

Primarul Marius Dulce împreună cu ministrul secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Ion Găman au făcut, ieri, un tur prin Oborul care găzduiește în fiecare weekend Târgul de legume-fructe.

„O locație cunoscută de mulți călărășeni pe care intenționăm, începând de anul viitor, să o modernizăm, oferind condiții mai bune comercianților, agenților economici și persoanelor fizice. Ba mai mult avem în vedere și organizarea unui Târg de Primăvară, urmând să stabilim împreună cu conducerea Serviciului Public Piețe și Oboare care administrează locația și perioada de desfășurare.”, a declarat primarul Marius Dulce.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Aerosmith și-a anulat un concert pentru că Steven Tyler nu se simțea bine

Aerosmith și-a anulat concertul din Las Vegas în „last minute” vineri seară din cauza că Steven Tyler se luptă cu o boală misterioasă. „Este cu mare dezamăgire că suntem forțați să anulăm show-ul din Las Vegas din această seară din cauza că Steven se simte rău și nu poate cânta”, a spus trupa rock emblematică într-o declarație pe social media vineri. Deși Aerosmith nu a intrat în detalii despre ceea […]

today5 decembrie 2022

0%