Administrație

Primarul Marius Dulce a verificat lucrările din Zona de Locuit Navrom

today20 iunie 2023

Fundal

Primarul Marius Dulce se află permanent, prezent pe șantierele deschise din municipiul Călărași. Astăzi, a verificat, alături de angajați din primărie și reprezentanții constructorului, stadiul lucrărilor derulate în cadrul proiectului Regenerarea spațiului urban din municipiul Călărași prin amenajarea spațiilor verzi din Zona de Vest și a spațiului Verde din Zona de Locuit Navrom, finanțat prin fonduri europene.

„Am identificat, în zona ANL 2, un spațiu în care vom amenaja o parcare ce va putea fi utilizată inclusiv de cei care locuiesc în acest ansamblu. Constructorul a dat asigurări că proiectul se va finaliza la timp, adică până în decembrie 2023. Investiția va contribui la dezvoltarea durabilă a orașului, creșterea calității vieții și îmbunătățirea imaginii municipiului.”, a declarat edilul municipiului.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Evoluția hârtiei igienice. Ce foloseau oamenii în antichitate

Înainte de introducerea hârtiei igienice produse în serie, disponibilă în comerț, la mijlocul anilor 1800 și de îmbunătățirile continue aduse la începutul secolului XX, oamenii se bazau pe modalități mai puțin luxoase de a-și șterge fundul. De la scoici la bureți De-a lungul istoriei, obiceiurile locale și clima au dictat adesea modul în care a fost efectuată igiena anală. Ierarhia socială a avut, de asemenea, un impact asupra obiceiurilor de […]

today20 iunie 2023

0%