Administrație

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a participat la Forumul Internaţional RIZ

today13 mai 2022

Fundal

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, este prezent zilele acestea în Slănic Moldova pentru a participa la Forumul Internaţional RIZ, ce se desfășoară în perioada 11-13 mai. „Sunt prezent pentru a susţine interesele Călăraşiului şi pentru a identifica noi parteneri şi proiecte de dezvoltare pentru comunitatea noastră împreună cu reprezentanţii ambasadelor, respectiv ai ministerelor de resort din Germania, Belgia, Rep. Moldova, India, Nigeria, Kazahstan, Palestina şi Iran.

Discuţiile purtate până acum au vizat prezentarea programelor de dezvoltare, identificarea cooperărilor bilaterale în domeniul investiţiilor pe domenii precum agricultura, industria, turismul. Am lansat invitaţia tuturor de a vizita municipiul Călăraşi, avem şi 3 confirmări în acest sens, şi cel mai probabil la începutul lunii viitoare să putem organiza primele întâlniri la care vor participa reprezentanţi ai mediului de afaceri călărăşean.”, a declarat primarul Marius Dulce.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Frumusețe și eleganță, în regalul cabalin de la Curcani

Regal Cabalin, eveniment de anvergură națională, ajuns la cea de-a III-a ediție anul acesta, are loc în data de 4 iunie 2022, în localitatea Curcani din județul Călărași. Iubitorii de cabaline pot admira cele mai frumoase exemplare. Crescătorii din țară și-au anunțat deja participarea la acest eveniment în cadrul căruia se desfășoară și o expoziție cu vânzare. Eugen Enciu este unul dintre oamenii care a depus suflet și s-a implicat […]

today12 mai 2022

0%