Life

Prințesa Norvegiei se căsătorește cu un șaman

today14 septembrie 2023

Fundal

Prințesa Martha Louise din Norvegia se va căsători cu partenerul ei american, autoproclamatul șaman Durek Verrett, vara viitoare, a anunțat cuplul.

Regele Harald al V-lea i-a felicitat pe cei doi, spunând că este bucuros să-l primească pe domnul Verrett în familia sa. Prințesa șa renunțat anul trecut la îndatoririle regale pentru a conduce afacerea de medicină alternativă pe care o împarte cu logodnicul ei.

Verrett este cunoscut pentru promovarea practicilor medicale nefondate. El a sugerat că cancerul este o alegere și a vândut medalioane online despre care se spune că previn Covid-19, în timp ce prințesa Martha Louise a susținut că este capabilă să comunice cu îngerii.

Ei și-au anunțat logodna în iunie 2022 și au primit binecuvântarea regelui.

Suntem încântați că Durek Verrett se alătură familiei și așteptăm cu nerăbdare să sărbătorim ziua cea mare alături de ei”, au declarat regele și regina Norvegiei într-o declarație publicată miercuri.

Nunta va avea loc în pitorescul oraș norvegian Geiranger, pe malul unui fiord desemnat Patrimoniu Mondial Unesco.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Topul celor mai vorbărețe semne zodiacale

Gemenii Având în vedere că Mercur, zeul comunicării și al intelectului, este planeta conducătoare a acestui semn, este corect ca Gemenii să fie în fruntea acestei liste. Un semn zodiacal inteligent, cu talent de adaptare, o persoană născută în zodia Gemeni poate vorbi ore întregi despre orice subiect cu un străin. Discursul lor spiritual înseamnă că conversațiile lor nu par niciodată forțate, chiar și cu cele mai introvertite semne zodiacale. […]

today14 septembrie 2023

0%