Life

Prințul Harry s-a îmbrăcat în Omul Păianjen pentru copiii militarilor care și-au pierdut viața

today5 decembrie 2022

Fundal

Prințul Harry s-a îmbrăcat în Omul Păianjen pentru a transmite un mesaj plin de căldură copiilor îndoliați ai căror părinți au murit în timp ce slujeau în forțele armate britanice.

Ducele de Sussex – care și-a pierdut propria mamă, Prințesa Diana, la vârsta de 12 ani – a explicat într-un videoclip difuzat la petrecerea anuală de Crăciun a lui Scotty’s Little Soldiers, de ce copiii nu trebuie să se simtă vinovați pentru că vor să se bucure de sezonul sărbătorilor.

Crăciunul este un moment în care ne este foarte, foarte dor de cei dragi, și este în regulă, dar, în același timp, este posibil să ne simțim vinovați că ne-am distrat fără părinții noștri”, a spus Harry, 38 de ani, în clip. „Dar sunt aici să vă asigur că părinții noștri vor mereu să ne distrăm, așa că nu vă simțiți vinovați. Aveți voie să vă petreceți cel mai bun timp, mai ales cu această comunitate a lui Scotty’s Little Soldiers.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

The Weeknd va cânta pe coloana sonoră a filmului „Avatar: The Way of Water”

The Weeknd va cânta pe coloana sonoră a mult-așteptatului film a lui James Cameron „Avatar: The Way of Water”. Duminică dimineață, cântărețul canadian a încărcat un scurt clip care afișează sigla filmului și data lansării pe 16 decembrie. În fundal, se aude un cor, susținut de un ritm de tobe în plină expansiune – care amintește de partitura grandioasă a filmului anterior James Horner. Ca răspuns, contul oficial al filmului […]

today5 decembrie 2022

0%