Life

Prințul William a lansat un mesaj special la aniversarea de 40 de ani

today22 iunie 2022

Fundal

Ducele de Cambridge a lansat marți un mesaj personal în onoarea celei de-a 40 a aniversare. Pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington, Prințul William a mulțumit binevoitorilor regali pentru felicitările pe care le-a primit pentru ziua sa de naștere. El a scris: „Vă mulțumesc pentru toate mesajele de la mulți ani de astăzi! W.”

La începutul acestei luni, William s-a alăturat unui vânzător de ziare, în vârstă de 60 de ani, pentru a vinde reviste pe străzile din vestul Londrei. În numărul special, el a scris: „Aveam 11 ani când am vizitat prima dată un adăpost pentru persoane fără adăpost cu mama mea, care, în stilul ei inimitabil, era hotărâtă să lumineze o problemă trecută cu vederea și neînțeleasă”.

Ducele a continuat: „Am vrut să experimentez cealaltă parte și să văd cum era să fii un vânzător Big Issue. Timpul acela mi-a deschis cu adevărat ochii. Prințul William a promis că va continua să ridice problema lipsei de adăpost. „Întotdeauna am crezut în folosirea platformei mele pentru a spune acele povești și pentru a atrage atenția și acțiunea celor care se luptă.

Plănuiesc să fac asta acum, când împlinesc 40 de ani, chiar mai mult decât am făcut în trecut. Așa că, din partea mea, mă angajez să continui să fac tot ce pot pentru a pune în lumină această problemă solubilă nu doar astăzi, ci și în lunile și anii care vor urma”.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Turneu de anvergură, pentru jucătorii de la Squash Călărași

Jucătorii de squash din Călărași au participat, recent, la meciurile disputate în cadrul competiției Italian Junior Open. Acesta este primul turneu important din anul curent. Ca de fiecare dată, sportivii au obținut rezultate excepționale! Cu majoritatea juniorilor plecând din top 10, rezultatele finale au fost următoarele: David FOCSANSCHI a termiant pe locul 8, la BU13, iar Alexandra GHIORGHIȘOR a terminat pe 6, la GU15. David PETRESCU a avut un start […]

today21 iunie 2022

0%