Life

Probleme în paradis pentru Prințul Harry și Meghan Markle

today19 iulie 2023

Fundal

Se învârt zvonuri că mariajul Prințului Harry și al lui Meghan Markle este pe brânci. RadarOnline a raportat marți că Ducele și Ducesa de Sussex „își fac timp separat” pentru a-și vindeca și a-și reconstrui legătura.

Încearcă să-și dea seama ce i-a lovit. Harry nu se încadrează în lumea neplăcută a lui Meghan, Tinseltown”, a declarat o sursă pentru presa, adăugând că speră să „se regăsească pe sine”. Cu toate acestea, o persoană apropiată cuplului a dat asigurări pentru PageSix că orice speculație despre o despărțire este neadevărată.

Nu este adevărat, este literalmente inventat”, explică persoana din interior.

După cum am raportat anterior, renegatul regal, în vârstă de 38 de ani, își face planuri să se întoarcă singur în Africa pentru un nou documentar Netflix.

Sursa RadarOnline a spus că Harry se simte „el însuși” în timp ce se află pe continent, pe care îl consideră „a doua casă”.

Sursa a adăugat că cei doi sunt „sub o presiune financiară extraordinară pentru a-și finanța stilul de viață generos din California, inclusiv conacul lor de 14 milioane de dolari și securitatea uriașă.”

Acest stres, împreună cu problemele lor emoționale, probabil a făcut din viață un iad”, a continuat sursa.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Cele mai prefăcute zodii

Unii oameni sunt foarte conștienți din punct de vedere emoțional și intelectual de mediul înconjurător și sunt foarte înțelepți în a gestiona oamenii și situațiile. Cu toate acestea, unii oameni pur și simplu se prefac că sunt înțelepți și conștienți, pentru a fi apreciați de toată lumea. Astfel de oameni tânjesc atenția, recunoașterea și validarea celorlalți. Ei se comportă foarte matur în public, în timp ce arată o față falsă […]

today19 iulie 2023

0%