Administrație

Profesori și doctori călărășeni, premiați de primarul Marius Dulce

today22 decembrie 2022

Fundal

Ieri, primarul Marius Dulce a înmânat câte o Diplomă de Excelenţă unor călărăşeni care merită aprecierea şi consideraţia tuturor.

„Este vorba de profesor Cristina Emilia Bornea de la LTME, un cadru didactic cu rezultate foarte bune la matematică, profesor Petre Ninel – Dincă, tot de la LTME, cel care „l-a antrenat” destul de bine, în acest an, pe Rareş Ştefan Radu ca să obţină Premiul I pe ţară la Olimpiada de Informatică Aplicată (secţiunea reţele IX-X) precum şi Menţiune la Etapa Internaţională, dr. Silviu Drăgan, a cărui amprentă pozitivă asupra conducerii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Călăraşi este evidentă şi nu în cele din urmă col (rtr.) Ion Anghel Mânăstire, un reper în literatura contemporană călărăşeană şi naţională.” a menșionat edilul municipiului.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Celine Dion a marcat cea de-a 25-a aniversare a cântecului ei de succes, My Heart Will Go On

Celine Dion nu a fost activă pe rețelele de socializare în ultimele luni, iar luna trecută a dezvăluit faptul că suferă de sindromul persoanei rigide și a fost inundată de mesaje de susținere. La începutul săptămânii, Celine a scris pe Instagram câteva cuvinte, pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a cântecului ei de succes, My Heart Will Go On. „Astăzi în urmă cu 25 de ani, foarte așteptatul film […]

today21 decembrie 2022

0%