Administrație

Proiecte finalizate în comuna Nana

today20 iunie 2022

Fundal

La conducerea comunei Nana din județul Călărași, se află primarul Gheorghe Dobre, care este la al patrulea mandat. Acesta continuă să se ocupe de modernizarea și dezvoltarea comunei pe o administrează. Așadar într-un interviu acordat pentru Canal SUD, edilul comunei aduce precizări despre o parte din proiectele pe care a reușit să le ducă la bun sfârșit.

Am făcut niște lucruri și îmi doresc să fac în continuare, ceea ce fac, fac din mai multe puncte de vedere, sunt responsabil că pe acest scaun și pe această funcție nu trebuie să așteptăm să treacă luna să ne luăm salariul, alt punct de vedere este că îl fac doar atât și mai mult decât atât pentru ca e bine să fii un bun creștin și un bun român, ca să zic așa că așa e frumos.

Am finalizat școlile, ambele corpuri de școală, avem școli și mă mândresc și îmi place mie să spun că le am după ultimele tendințe, cu toalete cu tot ce îi trebuie. Vreau să vă spun că toaletele din școli și modernizarea școlilor a început din 2008 de când am venit eu, nu acum, nu doar acum că le am modernizat le-am și rearanjat, asta este cu totul altceva și mă bucur că am reușit să duc la bun sfârșit lucrurile astea. Tot timpul vreau să am activitatea aceasta cu privire la școală, a fost prioritatea mea la venire în primărie aceasta mi-am dorit cel mai mult, să încep cu școlile. S-a lucrat la modernizarea drumurilor, o parte din drumuri și când vorbim de modernizarea, vorbim inclusiv de asfaltare, pietruire în toată localitatea sunt mici excepții unde mai trebuie, este piatră peste tot dar mai trebuie să lucrăm. Vreau să aduc o mașină de stropit asfaltul ca să nu se mai ridice praful și eventual unde putem să curățăm să și curățăm, pe lângă asta avem multe lucruri pe care le-am făcut inclusiv, început și finalizat actuala clădire, unde avem acum sediul primăriei.

Sunt foarte multe lucruri, biserica, tot timpul am ajutat și la biserică, am făcut centrală pentru încălzire la biserică, este finalizată de câțiva ani. Îmi doresc în continuare să pot să fiu sănătos si întreaga localitatea să se bucure de sănătate și de liniște. Pot să amintesc și faptul că am dotat cu camere de supraveghere toate intersecțiile din localitate, de câțiva ani buni avem liniștea în localitate față de anii din trecut când au fost probleme.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Jennifer Lopez a urcat din nou pe scenă alături de fiica ei Emme

Jennifer Lopez a cântat din nou cu fata ei, Emme, în vârstă de 14 ani, numindu-o „partenera ei favorită de duet”. Evenimentul a avut loc pe Stadionul Dodgers din Los Angeles, pentru Gala Blue Diamond a Fundației Los Angeles Dodgers. Evenimentul strânge bani pentru educație, asistență medicală și probleme legate de persoanele fără adăpost din oraș. Fanii au surprins clipuri ale melodiei lor, „A Thousand Years” ale Christinei Perri și […]

today20 iunie 2022

0%