Administrație

Proiectul „Bursele stART” deschide înscrierile pentru generația de bursieri 2024

today25 octombrie 2023

Fundal

Proiectul „Bursele stART” dezvoltat de Școala de Valori, cu susținerea Provident, deschide înscrierile pentru generația de bursieri 2024, a anunțat Consiliul Județean călărași.

Ce sunt Bursele stART?

Ediția din acest an a programului Bursele stART, dezvoltat de Școala de Valori în parteneriat cu Provident Financial România, cu sprijinul Ministerului Educației, oferă o șansă unică pentru tinerii talentați din întreaga țară să-și dezvolte pasiunile artistice.

Acești tineri vor primi burse individuale în valoare de 8.000 de lei pentru a-și achiziționa echipamente, cursuri și alte materiale care să îi ajute să-și dezvolte pasiunea.

Cui se adresează proiectul?

Bursele stART sunt deschise pentru elevii de liceu din clasele a IX-a până la a XII-a care au dovedit un talent remarcabil în domeniile menționate anterior.

Aceștia trebuie să demonstreze nivelul lor de performanță și talent printr-un portofoliu. Programul are în vedere selecția a câte 10 tineri pentru fiecare dintre cele 5 categorii: pictură, desen, muzică, dans și artele viitorului (vlogging, scriere creativă sau fotografie).

Înscriere și detalii suplimentare:

Data limită pentru înscriere: 29 octombrie 2023.

Tinerii pot să se înscrie pe platformă folosind următorul link: https://bstart.scoaladevalori.ro/login.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Sâmbătă, Librăria Humanitas „Cartea pe roți” ajunge în Călărași

Sâmbătă, 28 octombrie, Librăria Humanitas „Cartea pe roți” ajunge în Călărași (în fața Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu”). Cei interesați sunt așteptați, începând cu ora 10.00, cu o ofertă extinsă de carte pentru toate vârstele și o ofertă specială! „Cartea pe roți“ este o autorulotă încăpătoare, care are pe rafturi o selecție de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri. Poate fi regăsită aici experiența care devine reflex […]

today25 octombrie 2023

0%