Administrație

Puncte de prim ajutor, pe perioada caniculei, în Călărași

today28 august 2023

Fundal

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod portocaliu de caniculă, în Călărași, pentru zilele de luni și marți, respectiv 28-29 august. Potrivit meteorologilor, temperaturile se vor situa între 37 și 39 de grade Celsius, disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, iar indicele de temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități.

Din acest motiv, primăria Călărași pune la dispoziția călărășenilor două puncte de prim ajutor, pe perioada caniculei, amplasate în incinta Pieței Big și în Piața Centrală, acestea fiind deschise între orele 11:00 și 18:00. De asemenea, se pun la dispoziția cetățenilor și spațiile climatizate ale sediilor Primăriei Municipiului Călărași, situate pe strada București, nr. 140 A și strada Progresul, nr. 23, unde se poate servi și un pahar cu apă rece.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Kim Kardashian și Kris Jenner au stat în compania mamei lui Meghan Markle, la o gală din LA

Kim Kardashian și Kris Jenner au fost văzute petrecând cu mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, la o gală de caritate, la Los Angeles, în weekend. În timpul celei de-a cincea serii anuale a lui This Is About Humanity de sâmbătă, cele trei păreau să fie bine dispuse în timp ce pozau împreună. Din păcate, ducesa de Sussex și soțul ei, Prințul Harry, nu au fost prezenți pentru a face […]

today28 august 2023

0%