Life

Rapperul Takeoff a murit împușcat la vârsta de 28 de ani

today2 noiembrie 2022

Fundal

Takeoff, unul dintre membrii trupei Migos, a murit împușcat în Houston, a confirmat pentru Variety un reprezentant al departamentului de poliție al orașului. Avea 28 de ani.

Rapperul a fost împușcat pe o pistă de bowling din centrul orașului Houston, unde el și Quavo, unchiul său și colegul de trupă Migos, jucau zaruri, în jurul orei 2:30 a.m., marți.

Ofițerii au declarat pentru KPRC Houston că o mulțime de aproximativ 40 sau 50 de persoane se afla la fața locului când a avut loc împușcătura și era un bărbat cu o rană de armă în cap sau gât. Decesul a fost declarat la fața locului, în timp ce Quavo a fost nevătămat. Alte două persoane au fost împușcate și duse la spital.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Ştefan Hruşcă se oprește și la Călărași în turneul său naţional de colinde

Ştefan Hruşcă se oprește și la Călărași în turneul său naţional de colinde. Acesta va fi prezent pe 20 decembrie, la ora 17:00 în sala ”Barbu Știrbei”. După 3 ani de pauză, cântecele de iarnă şi colindele tradiţionale româneşti vor ajunge din nou la inima publicului prin inconfundabila voce a lui Ştefan Hruşcă. Cu stilul său cald şi timbrul vocal învăluitor, cantautorul maramureşean va interpreta “Florile dalbe”, “Steaua”, “Trei păstori,” […]

today2 noiembrie 2022

0%