Life

Regele Charles al III-lea își ia patul și scaunul de toaletă atunci când călătorește

today4 octombrie 2022

Fundal

Regele Charles nu este străin de lux, dar diverse afirmații de-a lungul anilor au arătat cât de grandioasă poate fi viața regală. Diferiți oameni, inclusiv cei care au lucrat pentru el, au susținut că Charles are cerințe foarte specifice când vine vorba de viața lui de zi cu zi. La începutul acestui an, o carte intitulată „The Palace Papers: Inside the House of Windsor” descria modul în care Charles insistă să aducă o varietate de articole atunci când călătorește la casele de țară ale prietenilor săi.

Autoarea Tina Brown, care a scris și biografia prințesei Diana din 2007, a susținut că fostul Prinț de Wales și-a adus, printre altele, propriul scaun de toaletă și patul.

Ea a scris că va sosi un camion cu „patul ortopedic, scaunul de toaletă și hârtie de toaletă Kleenex Velvet”. Fostul consilier al lui Charles, Michael Fawcett, s-a asigurat, de asemenea, că picturile au fost aduse cu el să fie agățate în dormitorul regalului.

S-a spus că domnul Fawcett ar fi, de asemenea, responsabil să aducă ursulețul copilăriei lui Charles într-o pungă de plastic în timpul călătoriilor. Autoarea doamna Brown a susținut că fosta dădacă Mabel Anderson repară jucăria când se strica. Ea a scris că Charles se asigură că gazdele lui îi cunosc preferințele culinare înainte de a sosi.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

VIDEO: Elon Musk a prezentat robotul „Optimus” la Tesla’s AI Day

CEO-ul Tesla, Elon Musk, și-a prezentat robotul umanoid „Optimus” la evenimentul „AI Day” al producătorului de vehicule electrice, vineri. Miliardarul a spus că o afacere cu roboți va valora mai mult decât mașinile sale, sperând să se extindă dincolo de vehiculele autonome care nu au devenit încă realitate, în ciuda promisiunilor sale repetate. Un prototip al robotului a urcat pe scenă și a făcut semn publicului. A fost prezentat un […]

today4 octombrie 2022

0%