Life

Regele Charles face o schimbare în tradiția sărbătorilor regale

today22 decembrie 2022

Fundal

Regele Charles a continuat să onoreze multe dintre tradițiile stabilite de regretata sa mamă, Regina. Și asta include planurile sale de Crăciun, regele și regina consoartă urmând să întâmpine familia regală la Sandringham în Norfolk – la fel cum a făcut defunctul monarh timp de mulți ani.

Dar se pare că odată ce ziua cea mare s-a încheiat, Charles se va îndepărta de obiceiul de mult stabilit al Reginei. Din punct de vedere istoric, Alteța Sa Regală merge la Sandringham după Crăciun și rămâne acolo până în februarie.

Cu toate acestea, se crede că regele Charles se îndreaptă în schimb la Birkhall – moșia sa din Scoția – împreună cu soția Camilla. Regele va călători acolo la începutul Anului Nou și va rămâne acolo câteva săptămâni, relatează Daily Mail.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Justin Bieber își vinde drepturile de autor pentru 200 de milioane de dolari

Justin Bieber se apropie de un acord pentru a-și vinde drepturile muzicale către Hipgnosis Songs Capital, susținută de Blackstone, pentru aproximativ 200 de milioane de dolari, confirmă surse pentru Variety. Știrea, despre care se zvonește de câteva săptămâni, a fost raportată pentru prima dată miercuri de Wall Street Journal. Acordul, despre care sursele subliniază că nu este încă încheiat, include acțiunile lui Bieber din catalogul său de publicații și muzică […]

today22 decembrie 2022

0%