Life

Regina Elisabeta are propriul brand de sos și ketchup

today14 aprilie 2022

Fundal

Regina Marii Britanii iubește condimentele și a decis să lanseze The Queen’s Tomato Sauce, sosul “ideal pentru micul dejun sau în orice moment al zilei”, potrivit foodstory.ro. The Queen’s Tomato Sauce este pus în vânzare la prețul de 6,99 lire sterline pentru 295g, în comparație cu ketchupul de la Sainsbury, care costă doar 60 penny pentru 460g.

Sosul, care este aromat cu curmale, suc de mere și condimente, este prezentat într-un borcan de sticlă cu o etichetă Royal Estate. „Un adevărat favorit al familiei, plin de roșii și ușor condimentat, acest ketchup este încântător. Vibrant și fructat, acest ketchup poate fi savurat în orice moment al zilei, perfect pentru a adăuga aromă unui fel de mâncare”, sunt detaliile scrise pe eticheta sosului Reginei Elisabeta, notează cei de la Mirror.

Regina vinde, de asemenea, un sos la același preț, cu descrierea: „un sos pe bază de roșii, cu oțet și condimente”. În ultimii ani, Regina Elisabeta a II-a a scos pe piață branduri proprii de bere, vin, chiar și două tipuri de gin. Regina apreciază cartofii prăjiți și îi place să comande pește și cartofi prăjiți de la un restaurant local de tip takeaway atunci când stă la castelul Balmoral.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Documentarul „Halftime” despre Jennifer Lopez a fost selectat ca film de deschidere al festivalului Tribeca

Ediția din 2022 a Festivalului de la Tribeca va începe miercuri, 8 iunie, cu premiera mondială a filmului „Halftime”, un nou documentar Netflix care promite să popularizeze puterea de vedetă în sărbătorirea anuală a filmelor și media. Filmul o urmărește pe Jennifer Lopez în timp ce reflectă asupra carierei sale de vedetă globală a înregistrărilor și fenomen al filmului. Tribeca va găzdui premiera filmului la United Palace din Washington Heights […]

today14 aprilie 2022

0%