Life

Regina Elisabeta are propriul brand de sos și ketchup

today14 aprilie 2022

Fundal

Regina Marii Britanii iubește condimentele și a decis să lanseze The Queen’s Tomato Sauce, sosul „ideal pentru micul dejun sau în orice moment al zilei”, potrivit foodstory.ro. The Queen’s Tomato Sauce este pus în vânzare la prețul de 6,99 lire sterline pentru 295g, în comparație cu ketchupul de la Sainsbury, care costă doar 60 penny pentru 460g.

Sosul, care este aromat cu curmale, suc de mere și condimente, este prezentat într-un borcan de sticlă cu o etichetă Royal Estate. „Un adevărat favorit al familiei, plin de roșii și ușor condimentat, acest ketchup este încântător. Vibrant și fructat, acest ketchup poate fi savurat în orice moment al zilei, perfect pentru a adăuga aromă unui fel de mâncare”, sunt detaliile scrise pe eticheta sosului Reginei Elisabeta, notează cei de la Mirror.

Regina vinde, de asemenea, un sos la același preț, cu descrierea: „un sos pe bază de roșii, cu oțet și condimente”. În ultimii ani, Regina Elisabeta a II-a a scos pe piață branduri proprii de bere, vin, chiar și două tipuri de gin. Regina apreciază cartofii prăjiți și îi place să comande pește și cartofi prăjiți de la un restaurant local de tip takeaway atunci când stă la castelul Balmoral.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Unde călătorim anul acesta? Top 10 cele mai căutate destinații

În aşteptarea concediului de vară, cei mai mulţi pasionaţi de turism se gândesc deja unde să meargă anul acesta. Pentru nehotărâţi, TripAdvisor a făcut lista celor mai populare destinaţii din lume. „Un loc mereu popular, Dubai a urcat încet în topul Travelers’ Choice Awards de la Tripadvisor în ultimii ani, iar acum, în 2022, deține coroana celei mai populare destinații din lume”, a declarat Justin Reid, director de destinații și […]

today14 aprilie 2022

0%