Life

Regina mănâncă banane într-un mod neobișnuit. Aceasta are propriul stil de a le curăța

today27 aprilie 2022

Fundal

Un expert în etichetă a împărtășit modul foarte neobișnuit în care Regina mănâncă banane și are și ea propria metodă de a le curăța. Darren McGrady, fostul bucătar al familiei regale care a lucrat pentru Majestatea Sa înainte de a lucra pentru Prințesa Diana la Palatul Kensington, a povestit. Acesta spune că regina mănâncă bananele folosind un cuțit și o furculiță.

Regina taie partea de jos și cea de sus. El a spus: „Așa mănâncă Regina o banană. Nu o curăță ca primatele. În schimb, folosind o furculiță o ține pe loc, tăie un capăt, apoi tăie și celălalt capăt. Taie întreaga coajă, iar abia apoi mănâncă.”

Darren a povestit și despre dezgustul Reginei pentru usturoi. „Nu i-am putea servi niciodată usturoi reginei, dar prințului Philip i-a plăcut. Când ea pleca, îi ungeam prințului friptura cu usturoi.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Lil Nas X dezvăluie datele primului său turneu, „Long Live Montero”

Lil Nas X, câștigătorul unui Grammy, a cântat pe unele dintre cele mai mari scene din televiziune, dar incredibil sau nu... nu a făcut niciodată turnee, dar toate acestea se vor schimba în această toamnă. Turneul acestuia începe marți, 6 septembrie, la The Fillmore din Detroit și va face opriri la Chicago, Nashville, Los Angeles și multe altele înainte de a se încheia în San Francisco, CA, la Bill Graham […]

today27 aprilie 2022

0%