Life

Regula pe care o aplică Prințul William și Kate Middleton pentru a-și disciplina copiii

today2 martie 2023

Fundal

Prințul William, în vârstă de 40 de ani, și Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, au „o regulă strictă” pentru copiii lor. Este evident că Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 ani și Prințul Louis, 4 ani, se descurcă foarte bine în public, dar acasă, regulile sunt mai relaxate. De fapt, surse au declarat pentru The Sun că William și Kate au doar „o singură regulă strictă”.

Fără strigăte, acesta este un decret regal! Deloc surprinzător, creșterea în ochii publicului ca parte a familiei regale implică o mulțime de reguli, mai ales atunci când sunt la evenimente precum viitoarea încoronare a regelui Carol al III-lea. Dar mai presus de toate, prințul și prințesa de Wales își doresc o comunicare deschisă cu copiii lor.

Acestea fiind spuse, familia de cinci membri știe că există „o regulă strictă” care nu poate fi uitată, fără țipete sau strigăte. Potrivit The Sun, o sursă spune că, în timp ce „copiii sunt încurajați să vorbească despre sentimentele lor”, comunicarea este întreruptă atunci când vocile sunt ridicate.

Țipatul este absolut „interzis” pentru copii și nu este acceptat niciun motiv de a țipa unul la altul”, a declarat sursa pentru The. Și, William și Kate iau, de asemenea, momentele de „înlăturare” , când este întreruptă disputa și copiii sunt izolați pentru a se putea discuta cu fiecare în parte, ca o oportunitate de a vorbi despre sentimentele simțite, pe „canapeaua pentru discuții”.

O „canapea pentru discuții” este modul cuplului regal de a liniști și a da spațiu copiilor să își exprime sentimentele. Dar, tot timpul părinții le sunt alături, pentru a-i ajuta și ghida să iasă din starile copleșitoare. În general, regula interzisului țipatului are un singur rol: să creeze înțelegere. În timpul discuției calme se găsesc și soluții, a adăugat sursa.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Ce activitate ne prelungește viața

Un nou studiu ne informează că o anumită activitate, desfășurată numai 11 minute de zi, ne face să trăim mai mult. Despre ce este vorba? Despre plimbat. Mersul într-un ritm mai alert, timp de 11 minute pe zi, reduce riscul de-a muri mai devreme decât ar fi cazul cu un sfert. Cel puțin asta susține un nou studiu. Una dintre zece morți premature poate fi prevenită dacă facem măcar jumătate […]

today2 martie 2023

0%