Life

Reguli stricte pe care personalul lui Oprah trebuie să le respecte

today24 noiembrie 2022

Fundal

Oprah Winfrey este o legendă a talk-show-ului „The Oprah Winfrey Show” din 1986-2011. Scopul ei a fost să abordeze problemele care i-au afectat pe oameni la scară largă. De atunci, Oprah a co-fondat Oxygen, Harpo Productions, o companie de film și video, și a lansat OWN (The Oprah Winfrey Network).

Cu o valoare acumulată de peste 3,5 miliarde de dolari, trebuie să fie nevoie de multă organizare și previziune pentru a-și menține afacerile să funcționeze fără probleme.

Iată regulile stricte pe care personalul lui Oprah trebuie să le respecte pentru a face parte din echipa ei.

1. Semnează un acord de confidențialitate pe viață.

Lui Oprah îi place să-și păstreze viața privată. Oamenii care lucrează pentru ea sunt la curent cu detalii despre viața mogulului pe care publicul larg nu le va cunoaște niciodată. Pentru a păstra secretele sale cele adânci, Oprah are una dintre cele mai bune echipe de publicitate și juridice din afacere. Personalul ei trebuie să semneze acorduri de confidențialitate pe viață.

2. Securitatea este pe primul loc.

Oprah ia în serios securitatea studioului ei. Ea știe bine că oricine poate fi victima unui criminal cu intenții rele. Securitatea ei trebuie să fie cea mai bună. Din acest motiv, magnatul are o echipă de securitate înalt calificată. Dar nu poți fi orice persoană de pe străzi. Unul dintre angajații ei a fost Michael Jai White, înainte ca acesta să devină primul actor de culoare care a jucat un super-erou în filmul „Spawn”. White este antrenat în Taekwondo, Kyokushin, Jujutsu și numeroase alte arte marțiale.

3. Fără gumă de mestecat.

În 2018, Reese Witherspoon a dezvăluit că a mestecat gumă în fața lui Oprah pe platoul „A Wrinkle in Time”, înfuriind-o pe aceasta. Oprah a confirmat mai târziu în timpul unui interviu cu Steven Colbert că nu suportă să fie în preajma oamenilor care mestecă gumă. Dacă lucrezi pentru Oprah, asigură-te că nu fii prins niciodată cu gumă în gură.

4. Trebuie să fii capabil să faci față controverselor.

Oprah nu este străină de scandal. Mișcarea MeToo a scos la iveală mai multe femei care au fost victime ale celebrului producător, Harvey Weinstein. Oprah a fost acuzată că l-a susținut pe regizor, declanșând o avalanșă de controverse. Oprah a fost acuzată pe nedrept că l-a ajutat pe Weinstein să abuzeze de femei. Ca angajat, trebuie să poți suporta un scandal și să rămâi loial.

5. Fii pregătit să faci parte dintr-un proces.

Când ești o persoană publică ca Oprah, te poți aștepta ca oamenii să te dea în judecată din motive legitime sau să obțină o parte din averea ta. Oprah nu este străină de procese. În calitate de angajat, este absolut posibil să fiți chemat să depuneți mărturie.

6. Trebuie să-ți pui jobul înaintea maternității.

Când Oprah a lansat OWN Network, primul spectacol pe care l-a prezentat în premieră a fost „Sezonul 25: Oprah în culise”. În acel episod, ea le-a cerut femeilor care au lucrat pentru ea să vorbească sincer despre experiențele lor.

O mare parte dintre femeile cu copii din public, formate din personalul Oprah, au vorbit despre sacrificiile pe care le-au făcut pentru succesul spectacolului. Ei au vorbit despre provocările cu care s-au confruntat ca mame care lucrează și una dintre ele a fost citată spunând: „Trebuia să fiu de acord să fac sacrificii pentru muncă. Sper să inspir acea pasiune copiilor mei.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Ce spun celebritățile de la Hollywood despre procesul de îmbătrânire

Trecerea timpului este inevitabilă, însă aceste celebrităţi nu se tem că vor îmbătrâni. Din contră, ele spun că pe măsură ce vremea trece, devin mai inteligente, mai graţioase şi mai în formă, informează clikpentrufemei.ro. Îmbătrânirea este un proces natural prin care cu toţii vom trece. Fie că timpul nu îşi pune deloc amprenta pe chipul tău, cum este cazul lui Jennifer Lopez, fie că îţi expui cu mândrie părul gri, […]

today24 noiembrie 2022

0%