Life

Regulile pe care trebuia să le respecte Kim Kardashian în căsătoria cu Kanye West

today1 noiembrie 2022

Fundal

Au format unul dintre cele mai puternice și bogate cupluri din showbiz-ul internațional, însă viața celor două vedete nu a fost numai lapte și miere. De fapt, Kim era destul de chinuită de toate regulile pe care i le impunea fostul ei soț, potrivit usmagazine.com.

Kim și Kanye s-au cunoscut la începutul anilor 2000 și au fost doar simpli prieteni înainte de-a forma un cuplu. Și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii desfășurate în Italia și au patru copii împreună. Cei doi foști soți s-au sprijinit unul pe altul atât în afaceri, cât și în timpul unora dintre cele mai grele perioade din viața lor, când ea a fost atacată și jefuită în Franța, în 2016, și el se lupta cu tulburarea bipolară pentru care refuză și-n ziua de azi să ia tratament.

Kardashian are un succes profesional evident, mai multe afaceri pe care tatăl copiilor ei le-a supravegheat și dezvoltat împreună cu ea. Însă, în afara sfaturilor pe care Kim le primea constant de la soțul ei și care i-au fost de mare ajutor pe plan financiar, fosta doamnă West primea și sfaturi mai puțin solicitate.

Cu garderobe la verificat

Kanye a avut dintotdeauna idei clare în ceea ce privește ce purta Kim. Dacă, la început, era drăguț ca el să-și dea cu părerea și să se implice în achiziționarea unei garderobe pentru soția lui, după aceea ordinele lui începeau s-o deranjeze pe divă.

Întotdeauna am crezut că am gust vestimenar, asta până l-am întâlnit pe soțul meu care mi-a spus că n-am deloc bun gust”, a dezvăluit Kardashian pentru revista W. Nu numai că West a făcut curățenie în dressing-ul ei și-a comandat noi ținute, dar devenise o adevărată obsesie pentru el s-o îmbrace pe Kim. „Kanye m-a îmbrăcat tot timpul. La începutul anilor 2000, îmi trimitea e-mail-uri cu tot felul de ținute și cum ar trebui să arate stilul meu”, a declarat ea pentru People.

Dar ajunsesem să-i cer sfatul pentru orice, în ceea ce privea felul în care arătam. Chiar și acum am atacuri de panică în privința hainelor și nu știu ce să port”, a continuat vedeta să explice.

Mai degrabă aș merge la închisoare decât pe stradă îmbrăcat așa”, i-a scris Kanye celei care nu-i mai e soție de-o vreme. West a continuat să critice stilul vedetei de reality show chiar și după divorțul celor doi.

Reguli de bună purtare a machiajului

Faimosul rapper nu-și dădea cu părerea doar în privința hainelor lui Kim, ci și a machiajului ei. Kardashian nu putea ieși din casă până nu avea aprobarea soțului ei în ceea ce privea întregul ei aspect. „Lui îi place când ea este machiată mai natural și-i impune ei să nu mai folosească atât de mult machiaj acasă și nici când iese în oraș”, a mărturisit o sursă pentru Life & Style și The Hollywood Gossip.

Iar Kim a confirmat acest lucru: „Soțul meu mă place fără machiaj. Eu aș purta machiaj 24 de ore din 24, dacă aș putea, dar el mă place fără machiaj”, a declarat Kim la Festivalul Vogue 100 în 2016.

Transformarea casei în cămin

În ceea ce privește casa în care au locuit și care i-a revenit, după divorț, mamei copiilor West, ea a fost realizată după instrucțiunile clare ale lui Kanye. „Mie mi se părea perfectă casa!”, a spus Kim. „Dar Kanye nu era deloc entuziasmat și a spus doar că se poate lucra cu ea”, a continuat diva să explice. Și a lucrat ceva la ea!

West a fost cel care a comandat toată mobila din casă după ideile lui inspirate din creațiile unor artiști japonezi minimaliști și monocromi. Tot el a decis utilitatea fiecărei încăperi, formele și culorile din casă. Kim s-a dat de gol că cei doi soți aveau reguli bine puse la punct atunci când i-a scris pe rețelele sociale despre casa lor – „Iubitule, dar nu aveam noi reguli în privința postării unor imagini din casa noastră?!”

Regulile casei

Acasă la ei, Kanye dicta nu numai cum se îmbrăca Kim, ce machiaj putea folosi și cum să arate căminul lor. El impunea și câteva reguli în privința folosirii telefonului mobil acasă al ei. „La începutul relației noastre, am învățat de la el să nu-mi iau cu mine telefonul când ieșeam împreună în oraș”, a declarat Kardashian pentru Paper. „Aveam reguli la masă. Când luam masa la restaurant, așteptam până terminam de mâncat ca să facem poze pentru Instagram”, a adăugat ea.

Nici măcar la nunta lor, nu a fost voie cu telefoanele mobile. În mod normal, invitații sunt rugați să-și lase mobilele într-un loc special amenajat în incinta evenimentului, însă, de data aceasta, lor li s-a cerut să nu-și aducă cu ei telefoanele deloc.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Taylor Swift, primul artist care a ocupat primele 10 locuri din Top Billboard 100 într-o săptămână

Taylor Swift a devenit prima artistă din istorie care a ocupat primele 10 locuri în Billboard Hot 100 într-o singură săptămână, cu melodiile de pe albumul ei „Midnights”. Deținătorul recordului anterior a fost Drake, care a reușit să blocheze nouă din 10 melodii când a apărut „Certified Lover Boy” anul trecut. Liderul dintre cele mai bine vândute și cele mai difuzate de la Swift este, deloc surprinzător, „Anti-Hero”, care a […]

today1 noiembrie 2022

0%