Life

„Renașterea” lui Beyoncé este de așteptat să debuteze pe locul 1 în topul Billboard

today4 august 2022

Fundal

Renaissance” al lui Beyoncé este de așteptat să debuteze pe locul 1 în topul Billboard 200 de albume (eliminând perioada de șapte săptămâni a lui Bad Bunny cu „Un Verano Sin Ti”), marcând una dintre cele mai mari săptămâni de deschidere ale anului. Dacă va intra în topul clasamentului, „Renaissance” va fi primul album înregistrat de o femeie în 2022 care va ajunge pe locul 1.

Albumul cu 16 piese a fost lansat pe 29 iulie și, conform datelor de la Luminate prin Billboard, a câștigat peste 275.000 de unități de album echivalente în SUA în primele patru zile (până la 1 august). Majoritatea acestui total provine din vânzările de albume, care sunt estimate la 175.000 – restul numărului provine din activitatea generată de streaming. Chiar și așa, „Renaissance” mai are trei zile pentru a colecta unități suplimentare în această săptămână.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Ce nume folosește Regina Elisabeta când se cazează la hotel

La fel ca alte celebrități internaționale și Regina Elisabeta a II-a folosește un nume secret când călătorește în diferite colțuri ale lumii, potrivit mirror.co.uk. Suntem obișnuiți ca vedetele internaționale și persoanele publice să folosească o altă identitate atunci când se cazează la hotel. De exemplu, Tom Hanks folosește pseudonimele „Harry Lauder‟ sau „Johnny Madrid‟, în timp ce Natalie Portman se cazează cu numele „Lauren Brown‟. Daniel Craig utilizează numele „Olwen […]

today4 august 2022

0%