Administrație

Restricții de circulație pe strada Prelungirea București

today19 iunie 2023

Fundal

Primăria Călărași informează că începând cu data de 15 iunie, s-au instituit restricții de circulație, pe strada Prelungirea București, între intersecțiile cu str. Panduri (km1+020) și str. Varianta Nord (km 0+020), respectiv tronsoanele 5-1, dar și pe strada București, pe al doilea tronson, accesul fiind interzis între intersecțiile cu str. Gh. Lazăr (km2+950) și str. Eroilor (km3+320).

Pentru execuția lucrărilor pe strada Prelungirea București (sensul de mers dinspre centrul orașului spre strada Varianta Nord), între intersecțiile cu str. Panduri și str. Varianta Nord, traficul rutier este deviat pe sensul opus de mers, unde circulația se desfășoară în ambele sensuri, pe câte o bandă de mers pe sens.

Aceste restricții de circulație au fost instituite pentru realizarea lucrărilor în cadrul proiectului “Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Călărași prin modernizarea infrastructurii căilor de rulare a transportului public local”.

Semnalizarea rutieră temporară a fost realizată în conformitate cu planul de management al traficului depus.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, a primit vizita celui mai în vârstă jurnalist din Călărași

Președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță a primit vizita domnului Mihail Dumitrescu sau Nea' Mișu așa cum este cunoscut de majoritatea călărășenilor. Nea' Mișu luna viitoare împlinește venerabila vârstă de 91 de ani. Este decanul de vârstă al jurnaliștilor călărășeni. A semnat de-a lungul unei cariere de aproape șase decenii mii de articole în presa locală și națională. Nu a venit singur ci însoțit de soția sa, doamna Antoneta. Sunt împreună […]

today19 iunie 2023

0%