Administrație

Rețea de canalizare, reabilitată după 50 de ani

today24 iunie 2022

Fundal

Ecoaqua continuă lucrările pentru reabilitarea rețelei de canalizare menajeră. Ca urmare a deselor avarii apărute, astăzi, 24 iunie, directorul general al ECOAQUA Călărași, Eduard Grama, a inspectat zona pentru următoarele lucrări de reabilitare a rețelei de canalizare menajeră vechi de peste 50 de ani, respectiv strada Bărăganului, blocurile L49 și L50.

La solicitarea conducerii societății de furnizare a apei, au fost prezenți la fața locului și reprezentanți ai Primăriei Municipiului Călărași. Potrivit operatorului, reabilitarea rețelei de canalizare a blocul A20 din municipiul Călărași a fost demarată în această vară, informează canalsud.ro.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

INNA a primit un cadou fabulos

INNA este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Cântăreața se bucură de o carieră muzicală de succes, iar colaborările cu artiști renumiți pe care le-a avut de-a lungul anilor, iar în acest caz îi putem reaminti pe J. Balvin, Pitbull, Sean Paul, celebrul rapper jamaican, Farina, o cunoscută cântăreață, actriță și compozitoare din Columbia sau Gromee, DJ și producător de top din Polonia, demonstrează acest lucru. Recent, INNA […]

today24 iunie 2022

0%