Life

Revelion românesc în Africa. Horă cu 400 de români pe plajă

today2 ianuarie 2022

Fundal

Aproape 400 de români au petrecut împreună Revelionul pe o plajă din Zanzibar, unde a fost organizată cea mai mare petrecere românească din Africa.

Ciprian Iftime, un român rezident pe insula de pe coasta de est a Africii și care administrează pagina de Facebook Zanzibarezul, a organizat petrecerea și a postat un filmuleț de pe plaja unde, susține el, s-au strâns în jur de 400 de români.

„Aseară ne-am strâns vreo 400 de români pe o plajă sălbatică din Zanzibar și printre altele am încins și o horă între palmieri. Sunt două lucruri care ne-au adus aici pe toți împreună: libertatea și pofta de viață! Să nu le pierdeți niciodată. La mulți ani! P.S: A fost prima dată când m-am distrat la un Revelion și vă mulțumesc pentru asta!”, a scris Ciprian în postarea cu imaginile în care românii erau prinși într-o horă machidonească, pe plajă.

VIDEO:

 

Scris de: Bianca Bonnaire

Articolul precedent

Actual

Cei mai populari 10 români pe rețeaua TikTok, anul trecut

TikTok s-a dovedit cea mai populară rețea de socializare în 2021. Succesul la nivel internațional se regăsește și la nivel național. Cel mai de succes tiktoker român la ora actuală este Andra Gogan, aflată la o distanță de aproape 6 milioane de urmăritori față de locul al doilea.  

today1 ianuarie 2022

0%