Actual

Rezultatele obținute de juniorii lotului național de Squash la Campionatul Mondial din Franța

today25 august 2022

Fundal

Campionatul WSF World Juniors 2022 a avut loc în Franța, la Nancy, în perioada 11 – 16 august, iar reprezentanții lotului român de juniori a participat alături de loturi extinse din țări cu tradiție în squash, precum Anglia sau Egipt.

Nivelul ridicat al competiției a fost un exercițiu bun pentru sportivii români. Călărășeanca Andreea Ghiorghișor a jucat 5 meciuri cu sportive din Australia, Noua Zeelandă, Columbia, Irlanda și Ucraina, toate cu mai mult de 3 seturi, câștigând 2 meciuri și terminând cu o victorie.

“Am confirmat că putem performa la cel mai înalt nivel, dar că experiența de concurs și nivelul ridicat al unui lot numeros își spun cuvântul. Așa cum spune și antrenorul lotului, George Constantinescu, ”mai avem mult de muncă”! Andreea a jucat 5 meciuri cu sportive din Australia, Noua Zeelandă, Columbia, Irlanda și Ucraina, toate cu mai mult de 3 seturi, câștigând 2 meciuri și terminând cu o victorie. Dumitru a avut de jucat doar 3 meciuri (la masculin individual fiind un sistem diferit). A câștigat lejer primul meci, iar în al doilea a fost aproape de victorie în fața unui sportiv din Anglia, dar experiența adversarului și-a spus cuvântul în ultimul set. La masculin turneul a fost câștigat de un sportiv din Olanda (primul din istoria competiției), cu care de altfel Dumitru s-a întâlnit în această vară și care a trecut atunci foarte greu de sportivul nostru. “Pentru cineva care a mers pentru prima dată la mondiale, a fost o experiență de neuitat. Din start am putut simți atmosfera de mondiale, toți arătau foarte profesionist, începând de la echipament terminând cu ”body language-ul”. Toți jucătorii erau foarte pregătiți, ralliurile erau de o calitate imensă, cu toții erau super pregătiți fizic,” ne-a spus Dumitru Goian. Mulțumim mult partenerilor federației: Tawil Group, Fermele Iliuță, Alexnel, EasyPay System, pentru sprijinul acordat!” este precizat pe pagina de socializare a Federației Române de Squash.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Călărășenii își pot petrece timpul liber pe terenul minifotbal din incinta Stadionului Municipal

Călărășenii își pot petrece timpul liber jucând fotbal pe terenul minifotbal din incinta Stadionului Municipal din B-dul Republicii, nr. 2C. Tariful de închiriere este 97 lei / oră (fără TVA), transmite primăria Călărași. Programul închiriere este următorul: de Luni – Vineri, între orele 08:00 – 22:00, iar Sâmbătă şi Duminică, între orele 09:00-22:00. Închirierea se face pe bază de programare şi încheiere de contract la sediul Serviciului Public Centrale Termice […]

today25 august 2022

0%