Life

Ricky Martin a fost dat în judecată de fostul manager pentru încălcarea contractului

today30 iunie 2022

Fundal

Ricky Martin este dat în judecată pentru comisioane neplătite de peste 3 milioane de dolari de fostul său manager, Rebecca Drucker, potrivit documentelor legale.

Drucker a colaborat cu cântărețul portorican în două perioade separate: din 2014-2018 și din nou din 2020-2022, ceea ce, potrivit lui Drucker, s-a datorat faptului că „viața sa personală și profesională au fost într-o tulburare absolută”.

Plângerea depusă la Tribunalul Districtual Central L.A. susține că Drucker l-a ghidat pe Martin prin „contracte de înregistrare, acorduri de turnee și sponsorizare și alte eforturi profesionale” și citează turneul său nord-american cu Enrique Iglesias. „Cu Rebecca alături, Martin a câștigat milioane de dolari și, prin urmare, îi datorează Rebeccai comisioane substanțiale”, se arată în reclamația de 15 pagini.

Documentul se referă, de asemenea, la un incident care ar fi avut loc în septembrie 2020, în care Drucker susține că Martin a fost amenințat cu o „acuzație care ar putea pune capăt carierei”. Ea susține, de asemenea, că, datorită îndrumării ei, el a reușit să „iasă nevătămat și să continue cu revenirea sa profesională”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Oamenii și caracatițele au mai multe în comun decât se credea anterior

Oamenii de știință au stabilit: caracatițele sunt mai deștepte decât alte nevertebrate. O nouă descoperire sugerează că unul dintre motive se bazează pe o analogie moleculară specifică creierului uman. Atât genomul uman, cât și genomul caracatiței conțin un număr mare de transpozoni capabili să se dubleze sau să se deplaseze în interiorul genomului. Deși nu toți sunt activi, acești transpozoni sunt percepuți ca materii prime pentru procesele evolutive. Transpozonii, care […]

today30 iunie 2022

0%