Life

Ricky Martin divorțează de soțul lui după 6 ani de căsnicie

today7 iulie 2023

Fundal

Ricky Martin și Jwan Yosef divorțează. Cuplul a anunțat joi că a renunțat după șase ani de căsnicie – dar sunt încă angajați în „creșterea în comun” a copiilor lor.

De ceva timp, ne-am gândit să ne transformăm relația și, după o analiză atentă, am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri – păstrând și onorând ceea ce am experimentat ca cuplu, toți acești minunați ani”, au spus aceștia într-o declarație comună distribuită pe Instagram.

Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație centrată pe prietenia noastră autentică, în timp ce continuăm creșterea comună a copiilor noștri.”

Cântărețul, în vârstă de 51 de ani, și pictorul, în vârstă de 38 de ani, au împreună doi copii, Lucia, în vârstă de 4 ani, și Renn, în vârstă de 3 ani.

Martin este, de asemenea, tatăl gemenilor de 14 ani, Matteo și Valentino. Martin și Yosef s-au întâlnit în 2015, cântărețul „Livin’ La Vida Loca” și-a dezvăluit logodna în anul următor.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

A fost sistată furnizarea apei potabile pe o stradă din municipiul Călărași

A fost sistată furnizarea apei potabile pe o stradă din municipiul Călărași. Ca urmare a unei avarii apărute la rețeaua de apă potabilă pe Prel. Caragiale, în data de 07.07.2023, furnizarea apei potabile este întreruptă către utilizatorii care locuiesc sau își desfășoară activitatea pe str. Bobâlna și Varianta Nord. Echipele de intervenție Ecoaqua Călărași sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai […]

today7 iulie 2023

0%