Life

Ricky Martin neagă acuzațiile după depunerea ordinului de restricție pentru abuz domestic

today4 iulie 2022

Fundal

Un ordin de restricție temporar pentru abuz domestic a fost depus împotriva lui Ricky Martin în Puerto Rico, dar cântărețul neagă acuzațiile prezentate în acesta.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat pentru Associated Press, pe 2 iulie, că ofițerii au vizitat orașul Dorado, unde locuiește interpretul „Livin’ La Vida Loca”, pentru a încerca să pună în aplicare ordinul, dar că „până acum, poliția nu a putut să-l găsească.” Purtătorul de cuvânt a mai spus că documentul a fost depus în conformitate cu legea violenței domestice din Puerto Rico.

Reprezentantul cântărețului a declarat pentru E! News: „Acuzațiile împotriva lui Ricky Martin care duc la un ordin de protecție sunt complet false și fabricate. Suntem foarte încrezători că atunci când vor ieși la iveală faptele adevărate în această chestiune, clientul nostru Ricky Martin va fi pe deplin justificat”.

Purtătorul de cuvânt al poliției a declarat pentru Associated Press că persoana care a depus ordinul de restricție împotriva lui Martin nu a contactat poliția și, în schimb, și-a transmis cererea direct la instanță.

Ziarul portorican El Vocero a citat ordinul de restricție care afirmă că Enrique José Martin Morales, și petiționarul, al cărui nume nu a fost dezvăluit prin lege, s-au întâlnit pentru o perioadă de șapte luni. Potrivit publicației, ordinul spune că s-au despărțit în urmă cu două luni și că starul pop nu a acceptat despărțirea, îl sună des pe petiționar și a fost văzut în apropierea reședinței sale de cel puțin trei ori. Petiționarul „se teme pentru siguranța lui”, susține documentul, potrivit El Vocero.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Adele spune că s-a simțit ca o umbră după anularea spectacolelor din Las Vegas

Adele a spus că s-a simțit ca o umbră timp de câteva luni, după ce și-a anulat brusc rezidența „Weekends With Adele” din Las Vegas în ianuarie – cu doar câteva zile înainte ca aceasta să înceapă. Într-un interviu acordat Desert Island Discs la BBC Radio 4, cântăreața spune că s-a simțit vinovată că a dezamăgit fanii care plătiseră mii de dolari pentru a participa. „Trebuia să aștept și să […]

today4 iulie 2022

0%