Life

Rihanna a ajutat personalul unui restaurant să facă curățenie după o petrecere

today6 septembrie 2022

Fundal

Rihanna i-a ajutat pe angajații de la restaurantul Michelin Caviar Russe să facă ordine după ce ea și un grup de prieteni i-au cerut personalului să rămână deschis după închidere, astfel încât să se poată bucura de câteva gustări noaptea târziu, scrie Page Six.

Proaspăta mămică, în vârstă de 34 de ani, era îmbrăcată confortabil în blugi largi, un tricou No Limit Records supradimensionat, o pereche de tocuri cu șireturi și o bijuterie Tiffany & Co. pentru ieșirea din New York.

O sursă spune pentru Page Six că artista a ajuns la barul de caviar cu un grup de șase prietene care au savurat – bineînțeles – caviar, pe lângă șampanie și sashimi până la 2 a.m. În timp ce au încheiat seara, cântăreața „Needed Me” a fost „văzută ajutând chelnerii să facă curățenie și împingând scaunele de bar, deoarece a rămas până târziu”.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Kelly Clarkson a transmis un mesaj emoționant la aniversarea de 20 de ani de când a câștigat „American Idol”

Unii oameni așteaptă o viață întreagă pentru un moment de schimbare a vieții, precum cel pe care Kelly Clarkson l-a trăit în urmă cu exact două decenii. Iar duminică, primul câștigător al „American Idol” a comemorat aniversarea specială cu o declarație emoționantă pe Instagram. „în ziua asta, acum 20 de ani am câștigat American Idol și mi-a schimbat pentru totdeauna cursul vieții”, și-a început postarea vocalista – care a trecut […]

today6 septembrie 2022

0%