Life

Rihanna a confirmat participarea la Super Bowl Halftime Show

today26 septembrie 2022

Fundal

Rihanna a confirmat că va cânta la Super Bowl LVII Halftime Show în februarie 2023. Roc Nation a confirmat oficial participarea cântăreței printr-o declarație publicată duminică.

Cântăreața a distribuit pe Instagram o fotografie cu o minge marca NFL. Postarea a venit pe fondul unor informații că artista era „în discuții” pentru cânta la Halftime Show. Meciul, care atrage de obicei una dintre cele mai mari audiențe TV individuale ale anului, este programat să fie jucat pe Stadionul State Farm din Glendale, Arizona, pe 12 februarie.

Rihanna este un talent, o femeie cu începuturi umile, care a depășit așteptările la fiecare pas”, a spus Jay-Z în anunțul oficial. „O persoană născută pe mica insulă Barbados, care a devenit unul dintre cei mai importanți artiști de până acum. Self-made în afaceri și divertisment.”

Deși a o avea pe Rihanna ca headliner Halftime este o concluzie logică pe frontul Roc Nation, cântăreața nu a mai lansat niciun album din 2016. Ea a comentat vag despre două albume diferite, unul fiind descris ca un album dancehall. Cu toate acestea, detaliile rămân neclare. Oricum, anunțul a fost suficient pentru a-i enerva pe fanii cântăreței de R&B, care speră că apariția ei în primetime înseamnă că un nou album este în sfârșit pe drum.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Pe 7 noiembrie, la Sala Barbu Știrbei se va juca piesa de teatru ”ELIXIR”

Luni, 7 noiembrie, ora 19:00, în Sala Barbu Știrbei, va avea loc piesa de teatru ”ELIXIR”. Dragostea este oare un sentiment declanşat de un proces chimic, sau este pur și simplu un miracol al spiritului, imposibil de explicat? Foşti iubiţi, Adam şi Louise trăiesc la mii de kilometri depărtare unul de celălalt, el la Paris, ea în Montréal. Corespondând pe e-mail, cei doi îşi evocă trecutul comun, rănile încă neînchise, […]

today23 septembrie 2022

0%