Actual

Rihanna a dat naștere primului său copil cu A$AP Rocky

today20 mai 2022

Fundal

Rihanna este oficial mamă! Fondatoarea Fenty Beauty a născut primul ei copil, un băiețel, cu iubitul rapper A$AP Rocky, confirmă Page Six.

Băiețelul s-a născut pe 13 mai în Los Angeles, potrivit TMZ. Page Six a dat vestea despre sarcina Rihannei la sfârșitul lunii ianuarie, după ce au apărut fotografii cu cântăreața, în vârstă de 34 de ani, arătând cu mândrie burtica în timp ce mergea la plimbare cu Rocky, în vârstă de 33 de ani, în Harlem.

Cu o lună înainte de marea dezvăluire, Rihanna a stârnit zvonuri despre sarcină în timp ce luase masa la Carbone, o sursă ne-a spus că „a băut destul de multă apă minerală și își freca în mod insistent burta”.

Cântăreața „Diamonds” pare că a încercat să-și ascundă sarcina cu jachete supradimensionate și haine largi, dar a început să-și etaleze cu mândrie burtica cu hainelele ei strălucitoare de maternitate.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Atenție! Plevna devine stradă cu sens unic

Primăria Municipiului Călăraşi vă informează că, începând de luni, 23 mai, strada Plevna devine stradă cu sens unic de circulaţie, în direcţia B-dul Cuza Vodă către str. Libertăţii. Conducătorii auto trebuie să manifeste atenţie sporită după data de 23 mai şi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere, au transmis reprezentanții primăriei.

today20 mai 2022

0%