Life

Rihanna a pozat sexy pentru a-și promova noua linie Savage x Fenty

today18 noiembrie 2022

Fundal

Linia de lenjerie intimă are o valoare netă estimată la 1,4 miliarde de dolari. Rihanna a arătat de ce are atât de multe cifre în contul ei bancar, în timp ce și-a promovat produsele într-un mod exagerat de sexy.

Vedeta în vârstă de 34 de ani – numele ei complet Robyn Rihanna Fenty – a postat pe Instagram un videoclip cu ea în lenjerie intimă pentru a-și promova linia Savage x Fenty.

Proaspăta mămică a postat mai multe poze în lenjerie neagră din dantelă și piele, dar și un scurt videoclip distribuit celor 138 de milioane de urmăritori ai ei.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Ticketmaster a anulat vânzarea biletelor pentru turneul lui Taylor Swift din cauza „cererii mari”

Ticketmaster a anulat vânzarea biletelor publice pentru „The Eras Tour” al lui Taylor Swift, care trebuia să aibă loc astăzi, 18 noiembrie. Compania a invocat atât „cerințe extraordinar de mari la sistemele de bilete”, cât și „inventarul insuficient de bilete rămas” drept motive pentru care a fost oprită vânzarea generală. Compania a postat pe rețelele de socializare: „Din cauza cerințelor extraordinar de mari pentru sistemele de bilete și a inventarului […]

today18 noiembrie 2022

0%