Life

Rihanna a revenit în Top 10 Billboard, după cinci ani

today9 noiembrie 2022

Fundal

Rihanna a obținut cel de-al 32-lea single în top 10 – și primul în cinci ani – cu „Lift Me Up”, prima piesă care a apărut din continuarea de succes a Marvel „Black Panther: Wakanda Forever”. Piesa debutează pe locul 2 în Billboard Hot 100 de săptămâna aceasta.

Taylor Swift nu a cedat primul loc, deoarece „Anti-Hero” s-a menținut pe locul 1 pentru a doua săptămână consecutiv. Săptămâna trecută, Swift a stabilit un record revendicând toate cele 10 dintre cele mai bune melodii din Hot 100, cu piesele de pe albumul ei „Midnights”. Săptămâna aceasta, ea ocupă doar patru poziții în top 10.

Ultima dată când Rihanna a ocupat un loc în top 10 al topului a fost în 2017, cu „Wild Thoughts”, piesa lui DJ Khaled, a stat pe locul 2 timp de șapte săptămâni. Ultima dată când artista a avut un hit solo de top 10 a fost „Love on the Brain” din 2016.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Fetele Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a lui Geri Horner

David Beckham – care este căsătorit cu Victoria – a postat un clip cu soția sa, Horner, Emma Bunton și Melanie C, dansând și cântând single-ul din 1996 al Spice Girls, „Say You’ll Be There”. „O sărbătorire specială a Ginger în acest weekend și chiar mai specială pentru a surprinde acest moment al fetelor ❤️ O prietenie pentru viață”, a subtitrat Beckham în videoclip. „[Mel B] ți-a fost dor.” Victoria […]

today9 noiembrie 2022

0%