Actual

Rihanna este însărcinată! Cântăreață așteaptă primul copil cu rapperul A$AP Rocky

today1 februarie 2022

Fundal

Rihanna este însărcinată și așteaptă primul ei copil cu iubitul ei, A$AP Rocky, confirmă ABC News.

În weekend, cântăreața în vârstă de 33 de ani, a fost văzută însărcinată în timp ce era în Harlem cu rapperul „Praise the Lord”, de asemenea, în vârstă de 33 de ani. Persoana care i-a fotografiat, Miles Diggs, a împărtășit pe Instagram un prim-plan cu burta Rihannei, subtitrând-o: „EA ESTE!”

Cuplul nu vorbește adesea unul despre celălalt în interviuri, dar A$AP Rocky a numit-o „dragostea vieții mele” într-un interviu din mai 2021 cu GQ.

„Ea se ridică, probabil, la un milion dintre celelalte. Cred că, când știi, știi. Ea este cea”, a exclamat el la acea vreme.

Rihanna a declarat anterior pentru British Vogue în martie 2020 că se vede că are „trei sau patru” copii în următorii 10 ani. Cuplul nu a emis încă o declarație oficială cu privire la sarcină.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Curiozități interesante…Știați că?

  Știați că este ilegal să hrăniți porumbeii pe străzile din San Francisco? Sigur, un strop de pesmet pentru a hrăni păsările flămânde poate părea inofensiv, dar în popularul oraș din California, ai putea avea probleme. Știați că un astronaut este alergic la lună? În timpul misiunii Apollo 17, astronautul Harrison Schmitt a aflat că a avut o reacție severă la praful lunar. Știați că există un muzeu de toalete? […]

today31 ianuarie 2022

0%