Life

Rihanna este din nou însărcinată

today13 februarie 2023

Fundal

Un reprezentant al Rihannei a confirmat că aceasta este din nou însărcinată după spectacolul ei exploziv de la Super Bowl. În timpul spectacolului, cântăreața și-a mângâiat de mai multe ori abdomenul, ceea ce a dus la speculații pe rețelele de socializare că ar fi însărcinată cu al doilea copil.

Dincolo de speculațiile despre sarcină, spectacolul Rihannei a avut o mulțime de alte momente importante. Ea a trecut rapid printr-un fel de megamix cu cele mai mari hituri ale ei, „Where Have You Been”, „Only Girl (in the World),” „Work”, „We Found Love” și multe altele. Producția nu s-a oprit, dezlănțuind focuri de artificii la a treia melodie, la doar câteva minute de la spectacol.

După un fragment din piesa „Wild Thoughts”, „Pour It Up” și remixul „Rude Boy”, cu DJ Khaled cu Rihanna, setul s-a mutat în două melodii conduse de Kanye West, cu Rihanna, „All of the Lights” și „Run This Town” al lui Jay-Z. Super Bowl a început astăzi, 13 februarie, la 01.30, ora României.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Cel mai rapid avion de pasageri din lume poate traversa Atlanticul în 3,5 ore

Deși ultimul zbor supersonic de pasageri a avut loc în 2003, compania americană Boom Supersonic anunță că astfel de călătorii vor deveni din nou posibile în curând. Nu a existat un salt mare în aviație de zeci de ani. Aeronava Overture este revoluționară în design și va schimba fundamental modul în care gândim distanța, descrie fondatorul și CEO-ul Boom Supersonic Blake Scholl. Americanii vor să construiască un avion hipersonic de […]

today13 februarie 2023

0%