Life

Rihanna lansează trailerul pentru Super Bowl Halftime Show

today16 ianuarie 2023

Fundal

Oficial a mai rămas o lună până la Super Bowl din 2023, iar invitata, Rihanna, a lansat primul trailer pentru interpretarea ei.

Ceea ce pare suficient de clar, trailerul este suficient pentru a-i determina pe fani să-și pună din nou întrebarea când scoate un nou album. Jocul, care atrage de obicei una dintre cele mai mari audiențe TV ale anului, este programat să fie jucat pe Stadionul State Farm din Glendale, Arizona, pe 12 februarie.

Rihanna este un talent generațional, o femeie cu începuturi umile, care a depășit așteptările la fiecare pas”, a spus Jay-Z. „O persoană născută pe mica insulă Barbados, care a devenit unul dintre cei mai importanți artiști de până acum. Self-made în afaceri și divertisment.”

După cum notează trailerul, ea nu a mai lansat un album din 2016.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

ECOAQUA S.A. a decis debranșarea clienților rău-platnici

Pe fondul întârzierilor la plata facturilor restante, acestea reprezentând servicii de furnizare apă potabilă şi de canalizare, începând cu data de 16 ianuarie 2023, ECOAQUA S.A. a decis ddebranșarea clienților rău-platnici, la nivelul județului Călărași, de la serviciul de alimentare cu apă și de canalizare. “Menționăm că rebranșarea se va efectua numai după achitarea unei taxe ce cuprinde demontarea, montarea și verificarea contorului/contorilor, iar în cazul în care debranșarea se […]

today16 ianuarie 2023

0%