Life

Rihanna spune „Da” în noul videoclipul al lui ASAP Rocky, iar fanii speculează o căsătorie secretă

today6 mai 2022

Fundal

Fanii speculează că A$AP Rocky și Rihanna s-au căsătorit în secret, după ce rapperul a lansat un nou videoclip muzical care conține fragmente din ceea ce părea a fi o ceremonie de nuntă.

Joi (5 mai), Rocky a lansat un videoclip pentru noul său single „DMB”. În videoclip, rapperul născut în Harlem își sărbătorește relația cu Rihanna, care în prezent este însărcinată cu primul lor copil. Potrivit unui comunicat de presă, videoclipul arată cuplul ca „adevărate personaje care se plimbă sau mor într-o relație devotată, în ciuda circumstanțelor lor”.

În clip, Rocky este văzut purtând grătare de aur împodobite cu întrebarea: „Marry Me?” Apoi, camera este centrată pe Rihanna, arătându-și propriile grătare cu răspunsul: „Da”.

La scurt timp după premiera videoclipului, fanii au început să speculeze dacă Rocky și Rihanna s-au căsătorit sau nu în viața reală. „Nu Rihanna și A$AP Rocky anunță lejer că s-au căsătorit în tot acest timp”, a scris un fan. O altă persoană a adăugat: „A$AP Rocky și Rihanna au trecut de la „Fashion Killa” la „D.M.B” și s-au căsătorit?! Nu pot să cred asta.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Camila Cabello preia controlul: cum depășește artista anxietatea

În calitate de cântăreață care și-a făcut lansarea într-o emisiune de televiziune – versiunea americană de scurtă durată a „The X Factor” – ea este în centrul atenției de aproape un deceniu. Și chiar dacă faima ar fi fost un obiectiv, cariera depășește notorietatea, iar familia, sau „Familia”, așa cum este numit cel de-al treilea album al ei de studio, este pe primul loc. „Toți oamenii pe care îi așezi […]

today6 mai 2022

0%