Life

Rihanna va lansa un album în 2022

today21 februarie 2022

Fundal

Rihanna a dezvăluit recent că ea și A$AP Rocky așteaptă primul lor copil împreună și se pare că va lansa și un album dedicat fanilor ei, lunile următoare. O sursă a declarat pentru rubrica Bizarre a ziarului The Sun: „Se întâmplă. Rihanna va lansa un album anul acesta. Se pregătește să lanseze anul acesta.”

La începutul acestei luni, Rihanna i-a asigurat pe fani că un nou album va veni, faptul că va deveni mamă nu o va împiedica să lanseze mult așteptatul ei album. Într-un schimb de vorbe cu un paparazzi, care a întrebat-o: „O muzică nouă? Ceva?”, ea a răspuns: „În curând, în curând, în curând”.

Rihanna a promis anterior că noul ei album va „merita așteptarea”, în timp ce ea și-a tachinat fanii să se aștepte la un „muzică complet diferită”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

VIDEO: Smiley încheie seria episoadelor de dragoste cu videoclipul ”Mai mult de-o viață”

Smiley încheie mini seria poveștii sale de iubire cu videoclipul piesei ”Mai mult de-o viață”. Piesa are o viziune matură asupra iubirii. Primele patru episoade ale serialului, "Locul sfințește omul", "Nu mai există dup-aia", "Purtat de vânt" și "Mi-aduc aminte" au spus povestea copilăriei fericite, a adolescenței tumultuoase, a drumului spre succes și a iubirii pasionale, dar trădate a trei buni prieteni, "Mai mult de-o viață" pune punctul pe I […]

today18 februarie 2022

0%