Life

Rita Ora a confirmat că s-a căsătorit cu Taika Waititi

today30 ianuarie 2023

Fundal

Cântăreața Rita Ora, în vârstă de 32 de ani, a confirmat căsătoria cu scriitorul-regizor-interpret, câștigător de Oscar, în vârstă de 47 de ani, la Heart Breakfast, un program de radio din Marea Britanie găzduit de Jamie Theakston și Amanda Holden.

Zvonurile au apărut de ceva timp, iar când a fost întrebată dacă s-a căsătorit, Ora a spus „Da. Iată-ne.” Ea a adăugat: „Se spune că totul se întâmplă cu un motiv.”

Cântăreața „Let You Love Me” a adăugat că nunta a fost „exact cum și-a dorit-o”, spunând că a fost „frumoasă și perfectă”, dar nu o explozie. „Într-o zi, vom organiza o petrecere mare. Ea a spus, totuși, că videoclipul recent lansat pentru piesa ei „You Only Love Me”, care prezintă un moment intens înainte de nuntă, a fost departe de experiența ei personală. „Am vrut să păstrez ceva mai privat.”

Ora și Waititi sunt logodiți din aprilie 2021.

În interviu, ea a zis că și-a păstrat numele. „Cu siguranță m-am gândit la asta, dar am muncit foarte mult pentru acest nume Ora”, a spus ea.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Lucruri pe care nu le știai despre zăpadă

Zăpada poate fi un inconvenient pentru unii, dar pentru alții, vederea zăpezii este pur și simplu magică. Nu există doi fulgi de zăpadă la fel, iar pe Marte există zăpadă, sunt multe dintre informațiile pe care le vei afla din acest articol. Iată o listă cu șapte lucruri pe care nu le cunoști despre zăpadă Trebuie să existe polen sau praf în aer pentru a forma zăpadă Primul pas în […]

today30 ianuarie 2023

0%