Life

Rita Ora și Taika Waititi s-au căsătorit în secret, scriu tabloidele

today11 august 2022

Fundal

Speculațiile conform cărora Rita Ora și Taika Waititi s-au căsătorit au început în weekend, atunci când cântăreața a postat fotografii pe Instagram în care pare să poarte o rochie de mireasă. Zvonul s-a intensificat când sora Orei a postat o fotografie cu Waititi în care regizorul poartă un inel de argint pe degetul inelar stâng.

Acum, tabloidul britanic The Sun a raportat că cei doi s-au căsătorit în liniște în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc la Londra. „A fost o ceremonie cu adevărat intimă și super specială pentru toți cei de acolo. Cei mai apropiati și dragi pot vedea cât de îndrăgostiți sunt”, a declarat o sursă pentru presa. „În ciuda faptului că trăiește în lumina reflectoarelor, Rita este hotărâtă să păstreze relația cât mai privată.”

Indiferent de starea lor civilă, perechea nu a ratat niciun moment din viața lor profesională, Ora fiind deja întoarsă în studioul de înregistrări. O sursă a adăugat: „Rita s-a întors deja în studio, lucrând la al treilea album, ultima sa sesiune fiind cu Ava Max și scriitorul lui Noah Cyrus, Rollo”.

În iunie, The Sun a mai raportat că Ora și Waititi s-au logodit după ce și-au făcut propuneri aproape „simultane” unul altuia și nu pierdeau timp să-și planifice nunta.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Busta Rhymes va primi un premiu de onoare la BMI R&B și Hip-Hop

Compozitorul, rapperul, producătorul și actorul Busta Rhymes urmează să primească premiul de vârf al BMI, Icon Award, la premiile BMI R&B și Hip-Hop, programate pentru 7 septembrie la clubul de noapte LIV din Miami Beach. „Ca unul dintre pionierii hip-hop-ului, suntem încântați să-l onorăm pe Busta Rhymes ca icoană a IMC”, a declarat Catherine Brewton, vicepreședinte BMI, creativ (Atlanta). „Prin munca sa solo premiată, nenumărate colaborări și actorie, Busta este […]

today11 august 2022

0%