Life

Ritualurile artiștilor înainte de spectacole

today28 februarie 2022

Fundal

Fie că este o superstiție sau o încercare de a crea un sentiment de normalitate atunci când dorm într-un oraș nou în fiecare noapte, unele dintre cele mai cunoscute trupe și cântăreți din lume se transformă când merg în deplasare la concerte.

ROLLING STONES

Deși artiștii de la The Rolling Stones au o mulțime de solicitări ciudate cu privire la șederea lor, cum ar fi televiziunea prin cablu sau prin satelit, pentru a putea viziona meciuri de cricket. Una dintre cele mai bizare cerințe ale trupei este o plăcintă cu brânza de oaie pentru chitaristul Keith Richards. Starul rock iubește felul de mâncare și nu va urca pe scenă decât dacă a mâncat una înainte. Richards a refuzat odată să cânte când a descoperit că echipa de securitate a trupei a mâncat plăcinta lui specială. A amânat concertul până când i s-a făcut una și i s-a servit.

RIHANNA

În timpul turneului 777 al Rihannei din 2012, vedeta pop a inclus un sortiment de băuturi alcoolice și junk food în meniul ei, cum ar fi un pachet de Oreo și o cutie de cereale Golden Grahams. Îi place să bea vodcă Grey Goose cu suc de fructe înainte de a urca pe scenă. Dar înainte de fiecare spectacol, Rihanna își strânge toți dansatorii și muzicienii într-un cerc, unde își strâng mâinile în rugăciune și solidaritate. Chiar înainte de ora spectacolului, își pun mâinile în mijlocul cercului și le ridică până la tavan, în timp ce strigă.

LED ZEPPELIN

Deși Led Zeppelin a fost cunoscută pentru că s-a aflat în centrul multor scandaluri în turnee în timpul anilor 1970, inclusiv aruncarea televizoarelor pe ferestre, acestea s-au atenuat de-a lungul deceniilor. Solistul Robert Plant preferă să se pregătească pentru un spectacol cu o cană de ceai fierbinte, dar și să-și calce singur cămașa și pantalonii. Plant crede că ritualul îl ajută să intre „în stare de spirit”.

JOHN LEGEND

În timpul turneului, John Legend cântă două ore consecutiv, timp de cinci zile pe săptămână. A avea grijă de vocea lui este prioritar, așa că se ține departe de alcool și bea multă apă. Cântărețul mănâncă și o jumătate de pui la rotisor înainte de fiecare spectacol.

BEYONCÉ

În 2013, în cadrul turneului mondial Mrs. Carter Show, Beyoncé a explicat că, pentru a atenua stresul și pentru a-și asigura o performanță grozavă, își petrece câteva ore relaxându-se înainte de fiecare spectacol. „Spun o rugăciune cu toată lumea din trupă, apoi ne relaxăm”, a spus ea. „Stau pe scaunul meu de masaj în timp ce ei îmi fac coafura și machiajul și am o oră de liniște. Am un playlist pe care îl ascult în fiecare zi.”, a spus cântăreața.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Ashton Kutcher este alături de Ucraina, țara natală a soției lui, Mila Kunis

Celebrități și personalități politice și-au exprimat sprijinul pentru Ucraina de când Rusia a invadat-o săptămâna trecută. Acum apare o altă față celebră cu o legătură personală cu națiunea asediată, actorul Ashton Kutcher. „Sunt cu Ucraina”, a scris vedeta pe Twitter vineri seara. Soția lui Kutcher, actrița Mila Kunis, s-a născut în Ucraina când făcea parte din Uniunea Sovietică. Familia ei a fugit când ea era mică și s-a stabilit în […]

today28 februarie 2022

0%