Life

Robbie Williams la al doilea film „Better Man”. Acesta este sigur că va avea loc o a doua reuniune a Take That

today12 septembrie 2022

Fundal

Cântărețul Robbie Williams este „sigur” că va avea loc o a doua reuniune a Take That, trupa în care a cântat anterior. Într-un interviu pentru The Sunday Times, cântărețul a spus că reuniunea va depinde de modul în care foștii săi membri ai trupei primesc „Better Man”, un film biografic despre Williams realizat de regizorul „The Greatest Showman” Michael Gracey.

Take That a fost format în 1990 cu membri ai trupei, printre care Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange și Williams. În 1995, Williams a părăsit trupa pentru o carieră solo. În 1996, Take That s-a desființat. În 2006, Take That s-a regrupat, fără Williams. Și în 2010, Williams s-a alăturat trupei pentru albumul de succes „Progress”. În 2011, Williams a părăsit trupa din nou, pe cale amiabilă.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

La sfârşitul anului viitor, municipiul Călăraşi va avea pistă de biciclete modernă

La sfârşitul anului viitor, municipiul Călăraşi va avea pistă de biciclete modernă, pe o distanţă de trei kilometri, în zona de sud a oraşului. Lucrările au început deja, iar investiţia finanţată prin POR 2014-2020 se ridică la 1,3 milioane de euro. Zona de intervenţie a proiectului se află în partea de sud a municiului Călăraşi, traversându-l de la vest la est. Conform Primăriei Călăraşi, traseul este următorul: începere din Str. […]

today12 septembrie 2022

0%