Life

Robert De Niro a devenit tată pentru a șaptea oră, la 79 de ani

today10 mai 2023

Fundal

Următorul film al lui Robert De Niro, „About My Father”, în care interpretează rolul tatălui frizerului italian al comedianului Sebastian Maniscalco, apare pe 26 mai – dar cei care îl cunosc pe actorul născut în Manhattan spun că a fi tată este rolul lui preferat din viața reală.

De Niro, care va împlini 80 de ani în august, tocmai a anunțat nașterea celui de-al șaptelea copil, cu iubita mult mai tânără Tiffany Chen, care a fost văzută cu burtică luna trecută.

Am fost uimit când am auzit că va mai avea un copil”, a spus scriitorul Shawn Levy, autorul cărții „De Niro: A Life” din 2014, pentru Page Six. „Vreau să spun că va împlini 102 ani când copilul va absolvi facultatea. Cred că este o nebunie. În același timp, trebuie să spun că este un tată grozav. De fapt, una dintre realizările semnificate ale vieții sale este să-și țină copiii și fostele partenere aproape.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

The Weeknd plănuiește să-și schimbe numele de scenă

Abel Tesfaye a fost o forță în industria muzicală de mai bine de un deceniu sub numele Weeknd, dar se pare că acesta ar putea intra la pensie destul de curând. Într-un nou interviu pentru W Magazine, actorul și co-creatorul „The Idol” a discutat despre planurile sale de a lansa muzică nouă și a aprofundat detaliile despre viitoarea sa dramă muzicală, care va avea premiera la HBO în luna iunie. […]

today10 mai 2023

0%