Life

Rockerii de la Guns N’ Roses revin în România

today22 februarie 2023

Fundal

Rockerii de la Guns N’ Roses revin în România cu un nou show. La mai bine de 10 ani de la ultima vizită, formația va urca pe scena de la Arena Națională pe 16 iulie 2023. Evenimentul îi va aduce pe aceeași scenă pe Axl Rose, Slash și Duff McKagan, potrivit infomusic.ro.

După vizitele din 2010 și 2012, trupa Guns N’ Roses pune din nou România pe harta concertistică. Cu ocazia turneului “We’re F’N’ Back!”, formația americană revine la București pe 16 iulie 2023 cu un concert la Arena Națională.

Axl Rose, Slash si Duff McKagan și-au surprins fanii când s-au reunit pentru un turneu mondial, concertând pentru prima oară în această formulă de la turneul “Use Your Illusion Tour” (1993). Turneul a cuprins 175 de concerte, pe toate continentele, timp de peste trei ani, devenind cel mai lung turneu al trupei și a intrat in clasamentul Billboard Live Music Awards în topul celor mai profitabile turnee muzicale din istorie.

Etapa europeană a turneului a fost întrerupta în 2020 din cauza pandemiei și reluată în 2022, în 13 orașe. Anul acesta, formația GNR ajunge și la București în componența: Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer și Melissa Reese.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Lucruri pe care le facem zilnic, dar sunt complet greșite

Sunt unele lucruri pe care le facem greșit în fiecare zi, deoarece suntem atât de obișnuiți cu ele și ni se par atât de normale. Nu ne gândim dacă sunt greșite, pur și simplu au devenit mecanisme. 10 lucruri pe care le facem cu toții în viața de zi cu zi și care sunt complet greșite Îți atingi fața frecvent pe parcursul zilei O parte a igienei de bază este […]

today22 februarie 2023

0%