Life

Românii au liber la concerte și cluburi, fără restricții

today9 martie 2022

Fundal

De astăzi, 9 martie, odată cu încetarea stării de alertă, românii au liber la concerte, cluburi şi alte activităţi. Decizia vine după 2 ani de pandemie, perioadă în care au fost anulate sute de evenimente, concerte, festivaluri. Unele au fost amânate de două ori (concertul Slipknot de la Romexpo), altele anulate şi altele reprogramate pentru 2022. Ultimul concert cu public numeros din Bucureşti a fost cel Papa Roach de la Arenele Romane (3 martie 2020), iar ultimul mare festival din Capitală a fost SAGA Festival la Romaero Băneasa (septembrie 2021).

Starea de alertă fusese prelungită ultima dată pe 7 februarie. Pe atunci măsurile restrictive includeau obligativitatea măştii, interzicerea activităţii în cluburi, baruri, discoteci, dar şi organizarea de evenimente private. Acum nu se va mai solicita dovada vaccinării la evenimente, mall-uri, instituţii.

În 2020 nu s-au ţinut Electric Castle, UNTOLD, Summer Well şi Neversea, iar în 2021 UNTOLD a fost mutat toamna. Electric Castle a fost înlocuit de mini concerte la Bonţida, iar Neversea a fost spart în mini petreceri pe plajă cu DJ consacraţi, tot în 2021. Summer Well a revenit totuşi în 2021, extins pe 4 zile chiar, la Domeniul Stirbey.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

O femeie din Ungaria are o relație de dragoste cu un avion de jucărie

O femeie din Ungaria a vorbit despre cum a găsit dragostea într-un avion de jucărie, cu care acum împarte patul și îl sărută în fiecare dimineață și seară. Sandra, în vârstă de 28 de ani, din Budapesta, spune că avionul de jucărie este „cel mai bun partener pe care l-a avut vreodată”, după ce i-a alimentat viața amoroasă. Unguroaica a fost obsedată de avioane încă de la vârsta de trei […]

today8 martie 2022

0%