Life

Ronaldo acuză clubul Manchester United de lipsă de empatie, după moartea fiului său și a bolii fiicei sale

today14 noiembrie 2022

Fundal

Cristiano Ronaldo a acuzat clubul Manchester United de lipsă de „empatie”, după ce oficialii clubului s-au îndoit de el când s-a întors târziu pentru pre-sezon din cauza bolii fiicei sale.

Starul portughez, în vârstă de 37 de ani, și partenera sa, Georgina Rodriguez, în vârstă de 28 de ani, au dezvăluit că fiul lor a murit la naștere pe 18 aprilie, dar fiica sa geamănă a supraviețuit. Cuplul a descris moartea drept „cea mai mare durere”, cu omagii care au venit din întreaga lume fotbalistică, care au inclus suporteri rivali de la Liverpool care au cântat You’ll Never Walk Alone după un minut de aplauze.

Ronaldo a spus că a primit, de asemenea, o notă personală de condoleanțe din partea familiei regale, relatează The Sun. Dar el și-a acuzat clubul de lipsă de „empatie”, mai ales când fiica sa de trei luni a fost dusă la spital în iulie. Din cauza asta a întârziat la antrenamente pentru că voia să rămână cu ea. Ronaldo a spus că oficialii de la club l-au „rănit” după ce a explicat întârzierea. Boala fiicei sale a survenit la doar trei luni după moartea tragică a fiului său.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Au început înscrierile pentru Selecţia Naţională a Eurovision

Astăzi, 14 noiembrie, au început înscrierile pentru Selecţia Naţională a Eurovision Song Contest (ESC) 2023. Compozitorii – români şi/sau străini - pot aplica până pe 11 decembrie 2022, cu piese originale în primă audiţie. Selecţia Naţională Eurovision România aduce o serie de noutăţi pentru ediţia din 2023 a concursului: câştigătorul va fi desemnat exclusiv prin votul publicului, fiecare piesă urmând să fie votată pe durata difuzării acesteia. O altă noutate […]

today14 noiembrie 2022

0%