Life

Rosalia anunță un turneu mondial cu noul album „Motomami”

today19 aprilie 2022

Fundal

Cântăreața spaniolă Rosalia a anunțat un turneu mondial „Motomami”, care se lansează în Spania, în iulie și acoperă un total de 46 de spectacole în 15 țări din Europa, America de Nord și America Latină și va vedea ea în restul anului.

Motomami” este și al treilea album al Rosaliei, „un album la fel de inovator din punct de vedere muzical așa cum am auzit în ultimul an. O găsește îndeplinind toate promisiunile și inovațiile pe care le-au sugerat acele versiuni și multe altele, păstrând totuși sunetul înrădăcinat în vocea ei uluitoare (și cântând în întregime în spaniolă). Au existat multe melodii și albume care se află în general pe această bandă inovatoare de pop și hip-hop, dar este greu să ne gândim la vreuna care se bazează pe un cântăreț atât de uluitor de talentat.”, potrivit Variety.

Despre ascensiunea ei atent calculată, Variety a spus într-un articol din 2019 intitulat „Este Rosalia următorul superstar al muzicii globale?”, „O face în propriile ei condiții și conform propriului plan, fără un single de succes sau chiar o melodie cântată în engleză, ceea ce este de două ori remarcabil pe piața muzicală americană tradițională fobică a limbilor străine.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Drama romantică în care va juca Celine Dion se va lansa în februarie 2023

„It’s All Coming Back to Me”, o dramă romantică bazată pe muzica lui Celine Dion, va fi lansată în cinematografe pe 10 februarie 2023. Intitulat anterior „Text for You”, „It’s All Coming Back to Me” se bazează pe filmul german din 2016 „SMS für Dich” de Karoline Herfurth. Filmul îl joacă pe Priyanka Chopra Jonas în rolul unei femei care se luptă să treacă de la moartea logodnicului ei. Pentru […]

today19 aprilie 2022

0%