Life

Rușii vor lansa un nou site de socializare, „Rossgram”, după ce Instagram a fost blocat de Kremlin

today17 martie 2022

Fundal

Rușii se pregătesc să lanseze un nou site de socializare, „Rossgram”, după ce Instagram a fost blocat de Kremlin. Antreprenorii ruși în tehnologie urmează să lanseze o aplicație de distribuire a fotografiilor pe piața internă pentru a înlocui Instagram, pe care autoritățile l-au blocat.

Noul serviciu, cunoscut sub numele de Rossgram, va fi lansat pe 28 martie și va avea funcții suplimentare. Partenerul meu Kirill Filimonov și grupul nostru de dezvoltatori erau deja pregătiți pentru această întorsătură a evenimentelor și au decis să nu rateze ocazia de a crea un analog rusesc al unei rețele sociale populare îndrăgite de compatrioții noștri”, Alexander Zobov, directorul de relații publice al inițiativei, a scris pe rețeaua de socializare VKontakte.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

AUDIO: Inna a lansat cea de-a doua parte a albumului “Champagne Problems”

INNA revine cu cea de-a doua parte a albumului "Champagne Problems". Înregistrat în cadrul unei noi sesiuni "Dance Queen's House", discul include 8 piese noi, potrivit infomusic.ro. "Cryo" este piesa de rezistență a albumului, catchy, plină de energie, care te va face să cânți și să dansezi întruna. Întregul album a fost compus în cadrul celor 16 zile de sesiune muzicală numită "Dance Queen's House", pe care artista le-a petrecut […]

today17 martie 2022

0%