Life

S-a decis: Mariah Carey nu este Regina Crăciunului

today21 noiembrie 2022

Fundal

Instanța a decis că Mariah Carey nu poate fi singura „Regina a Crăciunului”. În martie 2021, cântăreața „Fantasy”, în vârstă de 53 de ani, a depus o cerere la Oficiul de Brevete și Mărci din S.U.A. cu speranța de a se promova legal ca singura „Regina Crăciunului”, a informat CBS News în august.

După ce oferta a fost făcută publică în iulie 2022, cântăreața Elizabeth Chan – care susține că are și legături cu numele „Regina Crăciunului”, i-a cerut avocatului său, Louis W. Tompros de la WilmerHale, să depună o declarație oficială de opoziție împotriva Revendicării mărcii comerciale a lui Carey.

Marți, Chan a anunțat că Consiliul de Apel și Proces al Mărcilor din SUA a blocat încercarea lui Carey de a deține drepturile exclusive asupra titlului, împreună cu încercările ei de a marca „Princess Christmas” și ‘Queen of Christmas’.

„Crăciunul este un sezon al dăruirii, nu al primirii și este greșit ca un individ să încerce să dețină și să monopolizeze o poreclă precum Regina Crăciunului în scopul materialismului”, a spus Chan într-o declarație de presă.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Pe 1 decembrie se va deschide Târgul de Crăciun

Pe 1 decembrie se va deschide Târgul de Crăciun. Astfel, timp de o lună, Magia de Crăciun va pluti în aer pe esplanada Consiliului Judetean Călărași. Organizatorii Centrul Judetean de Cultura si Creație, Consiliul Judetean și Primăria Municipiului Călărași pregătesc cel mai frumos Târg de Crăciun din câte au existat în acest oraș. Căsuța Moșului, care va sta anul acesta în foaierul Centrului Județean de Cultură este deja pregătită, șa […]

today21 noiembrie 2022

0%