Administrație

S-a realizat o nouă parcare de domiciliu în municipiul Călărași

today8 iunie 2023

Fundal

Lucrările de modernizare a parcării de reşedinţă din perimetrul cuprins între Aleea Bisericii, în vecinătatea Bisericii Sf. Nifon, şi blocurile G4, G5 şi G6 s-au finalizat, a anunțat primarul Marius Dulce. S-a realizat marcajul rezultând 88 de locuri de parcare, tot în zona respectivă fiind amenajată şi o nouă parcare cu 10 locuri.

În perioada următoare vom organiza şi licitaţia pentru atribuirea acestor locuri de parcare cetăţenilor care locuiesc în zonă. De asemenea, am reabilitat carosabilul şi partea pietonală pe tronsonul cuprins între Str. Panduri şi str. Victoriei.”, a declarat edilul municipiului. Investiţia a fost finanţată cu fonduri de la bugetul local.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Alți câini au fost ridicați de pe domeniul public

Serviciul Public Pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân Călărași transmite ca in perioada 22-31 mai a capturat de pe strazi un numar 9 caini. Acestia au fost ridicati din urmatoarele zone: varianta Nord, str Sloboziei, str Diaconu Coresi, str Miron Costin și str Cloșca. Calarasenii pot sesiza prezenta cainilor pe domeniul public la numarul 0371/069.701, numar disponibil 24 din 24, 7 zile din 7.

today7 iunie 2023

0%