Life

Sam Smith anunță un nou album, „Gloria”: o „eliberare emoțională, sexuală și spirituală”

today18 octombrie 2022

Fundal

Cântărețul și compozitorul, câștigător al unui Grammy și al unui Oscar, Sam Smith a anunțat al patrulea album „Gloria”, va fi lansat pe 27 ianuarie 2023 prin Capitol Records. Realizat cu colaboratorii Jimmy Napes, Stargate și Max Martin, colegul său Ilya, albumul este descris „nu doar ca o revelație creativă, ci și o revoluție personală pentru celebrul artist. Din punct de vedere liric, subiecții se scufundă adânc și larg, în narațiunile contemporane despre sex, minciună, pasiune, exprimare de sine și imperfecțiune.”

Smith spune: „Se simte ca o eliberare emoțională, sexuală și spirituală. A fost frumos, cu acest album, să cânt din nou liber. În mod ciudat, mi se pare primul meu disc. Și se simte ca la majorat.”

Albumul, care a fost înregistrat în Jamaica, Los Angeles și Londra, este precedat de single-ul „Unholy”, cu Kim Petras, care este mult mai agresiv decât înregistrările lor mai recente. Cântecul a fost un succes în topuri, menținând locul 2 în Billboard Hot 100 pentru a doua săptămână. A deținut locul 1 în topurile britanice timp de trei săptămâni și, de asemenea Nr. 1 la nivel mondial la Apple Music și Spotify.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Au început lucrările de modernizare a străzii Prel. Bucureşti

În urmă cu o săptămână au început lucrările de modernizare a străzii Prel. Bucureşti, parte din proiectul, finanţat prin POR 2014-2020 Axa Prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, „𝐑𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐦𝐢𝐬𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧 𝐢̂𝐧 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐂𝐚̆𝐥𝐚̆𝐫𝐚𝐬̧𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐢𝐧𝐟𝐫𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐚̆𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐫𝐮𝐥𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥”. Pe primul tronson, cuprins între Petrom şi strada Panduri, având o lungime de 1.020 metri, se lucrează, acum, la înlocuirea bordurilor şi refacerea trotuarelor. […]

today18 octombrie 2022

0%